Per qualsevol tema relacionat amb el web salutmental.info o la Taula Salut mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet ompliu el formulari.

 

Si voleu contactar amb algun dels serveis d’atenció poseu-vos en contacte amb ells directament.

 

 

 

 

Sobre el web salutmental.info

El web https://salutmental.info és una iniciativa de la Comissió comunitària de la Taula de Salut mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet. Està adreçat a les persones que tenen algun problema de salut mental o d’addiccions, a les famílies i a la ciutadania en general. Està escrita en un llenguatge proper i col·loquial, i els seus objectius són:

  • Respondre possibles dubtes que podem tenir davant algunes situacions, i sobre els tractaments davant els trastorns mentals o les addiccions.
  • Facilitar a persones amb trastorns mentals i addiccions i a llurs familiars l’accés als diferents recursos sanitaris i socials de la ciutat.
  • Afavorir la normalització social de les persones afectades i qüestionar mites i falses creences al voltant seu.
  • Informar de manera assequible sobre els diferents trastorns i addiccions.
  • Donar a conèixer notícies interessants sobre els dos temes.

Si voleu col·laborar en els seus continguts o teniu propostes de millora, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el formulari.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals no s’emmagatzemaran en cap fitxer ni llista de correu. Únicament es faran servir, si s’escau, per respondre la consulta realitzada.
Entenem que en omplir aquest formulari autoritzeu expressament el tractament de les vostres dades amb aquesta finalitat.

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Plaça de la Vila, 1 – 08921 Santa Coloma de Gramenet – Barcelona
Tel.: 93 462 40 00
NIF: P0824500C